Huurdersinformatie

Hieronder vindt u alle praktische informatie voor uw verblijf in onze accommodatie, mocht u toch nog vragen hebben, bel of email ons dan gerust!

Adres:

Voor appartement Mimosa 37D, Jacaranda 37H, Oliveira 39I Hibisco 43A, Lavanda 35F en Villa Oleander:

Alto Club
Quinta do Alto do Poço
8501-906 Alvor
Portugal
+351 282 410 820

 

                     

Check-in tijd: Vanaf 16.00 uur

Check-uit tijd: Voor 11.00 uur 

Bij aankomst

Inchecken kan bij de receptie van Alto Club. Deze receptie is open van 9.00 tot 18.00 uur lokale tijd. Als u buiten deze openingstijd arriveert kunt u inchecken bij de beveiligingsbeambte die dan aanwezig is. Mocht hij niet bij de receptie zijn als u arriveert dan kunt u het tel. nummer bellen wat op de deur staat. Dan is hij binnen 5 minuten aanwezig.

Bij aankomst ontvangt u bij de receptie van de Alto Club een pasje. Dit heeft u nodig voor de volgende faciliteiten:

-       U kunt gebruikmaken van alle faciliteiten van de Alto Club: buitenzwembad, binnenzwembad met sauna, fitnesscentrum en tennisbanen (rackets en ballen aanwezig) u dient wel uw pasje te kunnen laten zien als dit gevraagd wordt.

-       Op het strand van Alvor (strandopgang bij bar Restinga) staan in de zomer aan de rechterkant een aantal gele strandbedden met parasols. Deze horen bij de Alto Club. U kunt hier gratis gebruik van maken bij beschikbaarheid. Ook hiervoor dient u uw pasje te laten zien.

-       Op vertoning van uw pasje krijgt u 40% korting op de greenfees van Alto Golf en van de overige Pestana Golfbanen in de Algarve, waaronder Gramacho, Silves en Vale da Pinta.

 

Tijdens uw verblijf

Uitrusting accommodatie

In onze accommodaties zijn onder meer de volgende zaken aanwezig:

-       Linnengoed ( bedlinnen , badhanddoeken en zwembadhanddoeken)

-       Föhn

-       Strijkijzer en strijkplank

-       Wasmachine/wasdroger combinatie

-       Oven, magnetron, Nespresso koffie apparaat, waterkoker en alle verder benodigde keukenuitrusting

 

 

Schoonmaak 

Voor alle boekingen tot maximaal 3 weken is de volgende schoonmaak inbegrepen:

-       tot 6 dagen – alleen eindschoonmaak

-       vanaf 7 dagen – tweewekelijks schoonmaak (2 x per week handdoekenwissel, 1x per week beddengoedwissel), eindschoonmaak

Voor winterboekingen vanaf 4 weken tegen speciale prijzen is alleen eindschoonmaak inbegrepen. Wilt u extra schoonmaakdiensten regelen dan kan dat (tegen betaling) via de Alto Club receptie.

-       Mocht u vragen hebben over schoonmaak, was- of linnengoed of andere zaken, belt u dan svp met de receptie van de Alto Club, tel. nr: 00351- 282 410 820 

 

Afval
Uw afval kunt u (in gesloten plastic zakken) in de bakken in de parkeergarage kwijt. Deze worden dagelijks geleegd. 

Voor 43A Hibisco staan de bakken links bij de omheining van het resort.

Voor Villa Oleander geldt: zet het afval in de blauwe bak buiten het hek, dan wordt deze dagelijks geleegd.

Televisie en Internet
Via Internet televisie zijn alle Nederlandse TV zenders beschikbaar. Zet de televisie en de internetontvanger allebei aan met de afstandsbediening. Schakel op de televisie naar input signaal HDMI1 (zoals in Nederland voor digitale TV).   

 

Wifi netwerk en wachtwoord:

Bij aankomst ontvangt u bij de receptie de Wifi inloggegevens van de door u gehuurde accommodatie.

 

Noodgevallen
In noodgevallen kunt u tussen 18.00 uur en 8.00 uur bellen naar 00351- 919 454 432

Roken
Roken in onze accommodaties is niet toegestaan.

Parkeren
Voor al onze appartementen is in de parkeergarage onder in het gebouw een gereserveerde plaats, dit zijn:

Jacaranda, 37H: plaats 'H'

Oliveira, 39I: plaats 'I'

Mimosa, 37D: plaats 'D' 

Lavanda, 35F: plaats 'F'

Hibisco, 43A: tegenover het appartementenblock zijn diverse parkeerplaatsen beschikbaar.

 

 

Winterverblijf

Verwarming en ontvochtiging

-          In de periode oktober-april staat er in de keuken een ontvochtiger. Bij aankomst kunt u deze uitschakelen en wegzetten, tijdens uw verblijf kan het soms (bij veel regenval) raadzaam zijn deze ook tussendoor nog eens in werking te zetten. De woningen in Portugal ventileren minder goed dan in Nederland en dan kan er een vochtige (ongezonde) omgeving ontstaan. Ook de airco’s kunnen op een 'ontvochtiging-stand' gezet worden om dit te voorkomen. Deze stand is meestal op de afstandsbediening aangegeven met een waterdruppel. Regelmatig ventileren is dus heel erg belangrijk zet regelmatig (ook bij minder goed weer) een raam open.

-          In veel appartementen is in de woonkamer een houtkachel in de haard geplaatst, deze kunt u gebruiken, het geeft een heerlijke warmte. Deze kachel kan alleen met gesloten deur gebruikt worden. In deze kachel mag alleen hout gestookt worden. U kunt  aanmaakblokjes of dennenappels gebruiken om dit aan te steken. Let op: SVP GEEN kranten, tijdschriften melkpakken en andere papiermaterialen stoken in deze kachel. Met het schuifje in de deur kunt u de zuurstoftoevoer regelen.

-          In de periode oktober t/m april ontvangt u bij de receptie de sleutel van de berging. In deze berging ligt hout wat u mag gebruiken voor de haard. Dit is in uw huurprijs inbegrepen. Mocht het hout bijna op zijn, geef dat dan svp door aan de receptie dan zorgen zij dat het weer wordt aangevuld. In appartement Hibisco 43A is geen houtkachel aanwezig.

-        In appartement Lavanda 35F staat een pelletbrander. Pellets zijn te koop bij alle supermarkten. Deze zijn niet in uw huurprijs inbegrepen. Let op: U kunt hier geen andere materialen in branden dan pellets!

-          Verwarming kan in alle accommodaties tevens middels de elektrische kachels en met de airconditioning (zet deze op de verwarmingsstand)

 

We wensen je een geweldig verblijf!