Beleef onze vakantiewoningen!

Bougainville - appartement

Appartement Bougainville is het meest rustig gelegen appartement wat we aanbieden. Met een heerlijk zwembad recht onder het terras is het in de zomer een fantastische plek voor gezinnen met kinderen.  Buiten het hoogseizoen zijn het de prachtige tuinen, de ligging direct aan de Alto Golfbaan en de rustige omgeving die er voor zorgen dat dit appartement erg populair is.

Lees meer

Mimosa - appartement

Het appartement Mimosa is gelegen op de 1e verdieping van een kleinschalig gebouw (totaal  8 appartementen) op het resort Alto Golf & Country Club. Vanuit dit resort dat veel extra’s biedt loop je zo het dorp Alvor in, en ook het strand ligt op minder dan 1000 meter afstand.

Lees meer

Laranja - appartement

Appartement Laranja heeft een geweldig zeezicht en is uitstekend gelegen op slechts 250 meter van het strand, midden tussen Alvor en Praia da Rocha. 

Achter dit appartement ligt de driving range van een fantastische 18 holes golfbaan (Alto Golf). Daarmee is appartement Laranja ook zeer geschikt voor golfliefhebbers.  

Lees meer

Villa Oleander

Villa Oleander, gelegen op de Alto Club in het dorp Alvor met privé zwembad en fantastisch zeezicht over de baai van Lagos, biedt alle faciliteiten voor een heerlijk luxe vakantie.

Lees meer

Jacaranda - appartement

Het appartement Jacaranda is gelegen op de begane grond van een kleinschalig gebouw (totaal  8 appartementen) op het resort Alto Golf & Country Club. Vanuit dit resort dat veel extra’s biedt loop je zo het dorp Alvor in, en ook het strand ligt op minder dan 1000 meter afstand.

Lees meer

Oliveira - appartement

Het appartement Oliveira is gelegen op de begane grond van een kleinschalig gebouw (totaal 10 appartementen) op het resort Alto Golf & Country Club. Vanuit dit resort dat veel extra’s biedt loop je zo het dorp Alvor in, en ook het strand ligt op minder dan 1000 meter afstand.

Lees meer

Hibisco - appartement

Het appartement Hibisco is gelegen op de begane grond van een kleinschalig gebouw (totaal 9 appartementen) op het resort Alto Golf & Country Club. Vanuit dit resort dat veel extra’s biedt loop je zo het dorp Alvor in, en ook het strand ligt op minder dan 1000 meter afstand.

Lees meer