Beleef onze vakantiewoningen!

Mimosa - appartement

Het appartement Mimosa is gelegen op de 1e verdieping van een kleinschalig gebouw (totaal  8 appartementen) op het resort Alto Golf & Country Club. Vanuit dit resort dat veel extra’s biedt loop je zo het dorp Alvor in, en ook het strand ligt op minder dan 1000 meter afstand.

Lees meer

Villa Oleander

Villa Oleander, gelegen op de Alto Club in het dorp Alvor met privé zwembad en fantastisch zeezicht over de baai van Lagos, biedt alle faciliteiten voor een heerlijk luxe vakantie.

Lees meer

Jacaranda - appartement

Het appartement Jacaranda is gelegen op de begane grond van een kleinschalig gebouw (totaal  8 appartementen) op het resort Alto Golf & Country Club. Vanuit dit resort dat veel extra’s biedt loop je zo het dorp Alvor in, en ook het strand ligt op minder dan 1000 meter afstand.

Lees meer

Oliveira - appartement

Het appartement Oliveira is gelegen op de begane grond van een kleinschalig gebouw (totaal 10 appartementen) op het resort Alto Golf & Country Club. Vanuit dit resort dat veel extra’s biedt loop je zo het dorp Alvor in, en ook het strand ligt op minder dan 1000 meter afstand.

Lees meer

Hibisco - appartement

Het appartement Hibisco is gelegen op de begane grond van een kleinschalig gebouw (totaal 9 appartementen) op het resort Alto Golf & Country Club. Vanuit dit resort dat veel extra’s biedt loop je zo het dorp Alvor in, en ook het strand ligt op minder dan 1000 meter afstand.

Lees meer

Lavanda - appartement

Appartement Lavanda is gelegen op het resort Alto Golf & Country Club. Vanuit dit resort dat veel extra’s biedt, loop je zo het dorp Alvor in, en ook het strand ligt op minder dan 1000 meter afstand.

Lees meer