Reisinformatie

Aanvliegroutes

De meeste van onze gasten reizen per vliegtuig, hiervoor zijn er diverse mogelijkheden.

Faro Airport is gelegen op slechts 40 autominuten vanaf onze accommodaties. Tickets kunt u boeken bij Transavia, Ryanair of TAP Portugal.

  • Transavia vliegt op Faro vanaf Schiphol, Eindhoven, Groningen en Rotterdam.
  • Ryanair vliegt op Faro vanaf Eindhoven, Maastricht en Dusseldorf Weeze.
  • TAP Portugal vliegt op Faro vanaf Schiphol Airport met een tussenstop in Lissabon.

Wilt u een stedentrip combineren met uw vakantie dan kunt u vliegen op Lissabon of Sevilla (een prachtige Spaanse stad), beiden op slecht 2,5 uur rijden van onze accommodaties.

  • Transavia, KLM, TAP Portugal en Easyjet vliegen op Lissabon Airport vanaf Schiphol Airport. Transavia vliegt hier ook naar toe vanaf Eindhoven Airport.
  • Transavia of Vueling vliegen op Sevilla vanaf Schiphol Airport, Ryanair vliegt vanaf Eindhoven Airport naar Sevilla
     

Autoverhuur

Wij raden onze gasten aan om ter plekke een auto te huren. De beste website hiervoor is wat ons betreft www.autoeurope.com
Zij bieden goede vergelijkingsmogelijkheden tussen alle verhuurmaatschappijen en de meest voordelige tarieven.

 

Altijd aangenaam

Zomerverhuur

Met 300 zondagen per jaar is Alvor een heerlijke plaats voor de voorjaars- en zomervakantie, het weer is altijd heerlijk en er is genoeg te doen. In de zomer zorgt een zeebriesje er voor dat het niet te heet wordt. Airconditioning in alle kamers van onze vakantiewoningen zorgt ervoor dat de temperatuur binnen niet te hoog oploopt en dat u verzekerd bent van een goede/koele nachtrust.


Winterverhuur

In de winter liggen de temperaturen nog steeds tussen de 20 en 25 graden, heerlijk om hier te overwinteren. Onze vakantiewoningen worden dan ook in de winterperiode  druk bezocht. Neemt u contact met ons op voor verhuur voor langere periodes. Wij hanteren hiervoor aangepaste tarieven die inclusief energie en gebruik van het draadloos internet zijn.

's Avonds toch iets frisser? Met de aanwezigheid van elektrische kachels en airco’s die op verwarmen kunnen worden ingesteld is de verwarming van de vakantiewoningen goed geregeld. Maar de houtkachels die wij hebben laten plaatsen bieden natuurlijk pas echt een sfeervolle warmte. Onze winterverhuurprijzen zijn inclusief het hout voor deze kachels, u bent dus altijd verzekerd van een romantische avond. 


TV & internet

Onze vakantiewoningen zijn voorzien van Nederlandse satelliettelevisie en Wifi zodat u niets hoeft te missen uit Nederland.